Küçük Hasan İlkokulu

Vizyon: İnteraktif eğitimini esas alan okulumuzun vizyonu, bilim ve teknolojiden sanat ve spora kadar uzanan geniş bir yelpazede özgün araştırmaları, üst düzey eğitimi, yaratıcı faaliyetleri ve topluma hizmeti ile saygın ve lider bir okul olmaktır.

Misyon: Küçük Hasan İlkokulu olarak misyonumuz, öğrencilerimize mümkün olan en yüksek standartlarda, eşit erişim hakkı tanıyarak, Atatürk İlke ve İnkılâpları çerçevesinde; kaliteli, ailelerine, topluma ve ülkelerine karşı sorumlu, geleceğe hazır, kültürlü gençler yetiştirmek için onların eğitim ve gelişimini sağlamaktır.

Başarılar: 0

Saatler: 08.40-14.20
Isınma: Klima
Sportif Etkinlikler: SATRANÇ,GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI,OKUL İÇİ TURNUVALAR,
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: ERASMUS,EKO OKULLAR,AHENK PROJESİ,STEM PROJESİ

WEB - https://kucukhasanilkokulu.meb.k12.tr

Adres - MİMAR SİNAN MAH. DUMLUPINAR CAD. MANAVGAT KÜÇÜK HASAN ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO: 12 MANAVGAT / ANTALYA

Yerleşim Yeri - Mimar Sinan Mah. Manavgat

Ulaşım Şehir içi minibüslerle ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Antalya iline 70 km. uzaklıkta olup Manavgat merkezdedir.