3-F Sınıfı Öğrencilerimiz Don't be a Prisoner of The Screen  eTwinning projesine başladılar.

3-F Sınıfı Öğrencilerimiz Don't be a Prisoner of The Screen eTwinning projesine başladılar.

3-F Sınıfı Öğrencilerimiz "Don't be a Prisoner of The Screen " eTwinning projesine başladılar.

04.12.2023 83

3-F Sınıfı Öğrencilerimiz sınıf öğretmenleri Müzeyyen Durgun rehberliğinde "Don't be a Prisoner of The Screen"  eTwinning projesine başladılar.

Bu projede öğrencilerimiz Avrupalı öğrenci arkadaşları ile birlikte ekran bağımlılığının etkinleri hakkında araştırma yapacak, web2 araçlarını kullanarak etkinliklerini tasarlayacak, güvenli internet kullanımı hakkında okuldaki arkadaşlarını bilgilendirmeye çalışacaklardır.

Öğrencilerimize ve öğretmenimize çslışmslsrında başarılar diliyorum.

08-12-2023

Adres:
MİMAR SİNAN MAH. DUMLUPINAR CAD. MANAVGAT KÜÇÜK HASAN ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO: 12 MANAVGAT / ANTALYA