Küçük Hasan İlkokulu 2-F Sınıfı Öğrencileri Güvenli İnternet Günü çalışmaları yaptılar.

Küçük Hasan İlkokulu 2-F Sınıfı Öğrencileri güvenli internet kullanımı bilincini geliştirmek için Güvenli İnternet Günü çalışmaları yaptılar.

29.05.2023 85

Küçük Hasan İlkokulu 2-F Sınıfı Öğrencileri sınıf öğretmenleri Müzeyyen Durgun rehberliğinde güvenli internet kullanımı bilincini geliştirmek için Güvenli İnternet Günü çalışmaları yaptılar. Okulumuzda öğrencilerin görebilecekleri yerlere hazırladıkları afişleri astılar. Pano hazırladılar. Kodlama çalışmaları yaptılar. Öğrencilerimizi yaptıkları bu farkındalık çalışması için kutluyoruz.

29-05-202329-05-2023

Adres:
MİMAR SİNAN MAH. DUMLUPINAR CAD. MANAVGAT KÜÇÜK HASAN ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO: 12 MANAVGAT / ANTALYA